To the Point Communication is een tweemanszaak, opgericht in 1998. De twee business partners hebben een verschillende achtergrond, waardoor zij elkaar op de diverse werkterreinen goed aanvullen.

 

Ginny Mulder heeft vanuit de journalistiek de overstap naar communicatie gemaakt. In de afgelopen jaren heeft zij zich vooral verdienstelijk gemaakt als communicatieadviseur, zowel in bedrijfsleven als bij verschillende overheden. Zij heeft ervaring opgebouwd in de volle breedte van het vak, van woordvoerder en coach van bestuurders tot drijvende kracht bij het opstellen en uitvoeren van communicatieplannen en het bedenken en organiseren van campagnes en evenementen. 

 

Paul van Maaren heeft zijn sporen verdiend in het bedrijfsleven in verschillende functies, onder andere op het gebied van verkoop, marketing en opleidingen. Na een periode in de wereld van ICT en GIS (geografische informatie systemen) heeft hij zich vooral toegelegd op het verzorgen van publicaties en alles wat daarbij hoort: (eind-) redactie, fotografie, drukwerkbegeleiding, promotie en verkoopcoördinatie.