Als ondernemer weet u dat een goed verzorgd offertetraject van cruciaal belang is om potentiële klanten voor uw product of dienstverlening te winnen. Deze eerste kennismaking met de aanpak en betrouwbaarheid van uw bedrijf kan meteen duidelijk maken of u een interessante aanbieder bent.

 

Maar hoe duidelijk is uw offerte eigenlijk? Begrijpen potentiële klanten wat u te bieden heeft, wat dat gaat kosten en vooral ook wat de planning zal zijn? Bent u in staat helder te verwoorden welke keuzemogelijkheden u te bieden heeft, en wat de consequenties van deze keuzes zijn? Weet uw klant precies wat hij krijgt en tegen welke condities?  Ziet het document er verzorgd uit, zodat dit bijdraagt aan uw professionele uitstraling? Allemaal vragen waarop wij een antwoord kunnen geven.

 

Wilt u weten wat er te verbeteren valt? Laat To the Point een OfferteScan uitvoeren. Wij bekijken uw procedure, een voorbeeldofferte en eventuele, bijbehorende documenten. Wij geven een beoordeling over het hele traject en over de planning en volledigheid van de offerte. Ook het taalgebruik en de omvang van de documenten nemen wij mee in onze beoordeling.

U ontvangt van ons een duidelijk overzicht van uw scores op verschillende onderdelen. Uiteraard geven wij advies over verbeterpunten. En natuurlijk kunnen wij u ook ondersteunen met het implementeren van onze aanbevelingen!